Care este pretul practicat pentru montare mobila?

Acasa » Ultimele Stiri » Pret montaj mobila la domiciliu

Pret montaj mobila la domiciliu

Pentru ca stim ca sunt foarte multi clienti care vor sa cunoasca care este pretul pentru montarea mobilierului pe care l-au cumparat sau doresc sa-si fac bugetul pentru urmatoarea achizitie de mobilier / serviciu de montare mobiler am venim in ajutorul lor cu sintetizarea preturilor pentru serviciul de montare mobilier pe care echipa Ergala Home il practica.

Produsele de mobilier fac parte din categoria acelor produse la care pretul de 50% din valoarea lor este data de tipurile de accesorii.

Calitatea si functionalitatea produsului de mobila este data de calitatea serviciului de montare mobila.  

De-a lungul celor 15 ani de activitate / experienta, noi am intalnit diverse situatii printre care:

✓ clienti care au achizitionat mobila scumpa sau ieftina, iar pentru serviciul de montaj mobila au ales de cele mai multe ori mesteri gasiti pe diverse site-uri / platforme de prestari servicii care le-au executat  / montat mobila neglijent, neavand sculele necesare cu care sa termine lucrarea, au fost dati afara din imobil de catre clienti pentru ca au observat ca nu sunt in stare sa finalizeze montajul mobilierului, mesteri care nu au terminat lucrarea ca nu puteau sa puna usile de la dressinguri / masoare pentru a face un decupaj pentru plita sau chiuveta sau ca dura extraordinar de mult timp, etc..

Cunoscand aceste situatii de care ne-am lovit va putem recomanda sa faceti chiar dvs montajul daca aveti cu ce decat sa dati peste asemenea mesteri. O alta varianta esta sa apelati la serviciile Ergala Home pentru ca noi avem + 15 ani experienta, oferim garantie pentru orice lucrare si factura, garantam programarea, mesteri dotati cu scule profesionale. Vi se comunica de la inceput coordonatele mesterului care se deplaseaza la adresa ca sa fiti in siguranta. Oferta de pret este comunicata dinainte de programare. Urmarim “Lucru Bine Facut’, vrem sa Schimbam Imaginea Mesterilor in Romania.

Apeland la o firma veti avea garantie Lucrului Bine Facut in timpul estimat de producator si sa va bucurati in totalitate de produsul cumparat.

Apeland la serviciile firmelor care se ocupa de asamblarea mobilierului trebuie sa fiti contienti ca firma de montaj la care se apeleaza are costuri de deplasare, salarii, combustibil, diurne deplasare, taxe stat, intretinere masini, etc..

Preturi Montare Mobila si Calitatea Oamenilor din Echipa

In acest domeniu fiecare echipa de montare mobilier are tarife proprii justificate de gradul de profesionalism, dotari si calitatea oamenilor din echipa.

Stim ca in piata exista diferite variante de tarife practicate de diverse companii de prestari de servicii: de exemplu 9-10% din valoarea produselor, tarife fixe, tarife variabile, incepand de la X lei, tarife pe ml.

De exemplu tariful de 10% din valoarea produsului nu e o situatie multumitoare pentru toata lumea.

De exemplu: daca o bucatarie costa 1500 lei si i se aplica 10% din valoare pentru montaj ar rezulta valoarea de 150 lei pentru o echipa ce ar monta cca 5-6 ore, asta inseamna ca se poate veni cu bani de acasa.

De exemplu: daca avem o bucatarie care costa 7000 lei atunci lucrurile stau altfel daca se aplica varianta procentuala pentru montaj.

Din statisticile facut reiese ca cele mai vandute produse sunt cele ieftine vs de cele scumpe.

In oricare dintre cele 2 situatii echipa de asamblare mobila trebuie sa execute montarea mobilierului, respectand aceleasi standarde, adica Lucru Bine Facut.

Dintre toate variantele de preturi pentru montarea mobilierului, echipa Ergala Home practica varianta personalizata indiferent de tipul / brandul de mobilier achizitionat .

Pretul de montare mobila se stabileste in functie de complexitatea produsului si de factorii enumerati mai sus.

De exemplu avem situatia:

Avem 2 bucatarii identice cu mentiunea ca difera intre ele accesoriile, tipul de material folosit: una costa 1500 lei, iar cealalta 7000 lei, iar pretul de montare mobila este acelasi pe care-l practica echipa Ergala Home pentru ca se monteaza in acelasi timp (asta ca durata de montaj), aceleasi standarde profesionale.

Putem sa garantam 100% ca veti avea satisfactia de 99,99% ca ati apelat la Ergala Home, incepand de la preluarea solicitarii si pana la finalizarea proiectului.

#LucruBineFacut #SchimbamImagineaMesterilorInRomania

Scroll to top