MONTAJ MOBILA

Acasa » Montaj Mobila

Montare si Asamblare Mobila la Domiciliu

Cei mai multi clienti ne solicita pentru a le oferi, serviciul de montaj mobila la domiciliu. Acestia ne ofera incredere indiferent de ce statut au, ca de exemplu pot sa fie: manageri de birou ai unei companii sau sa devina in curand parinti. Ei se bazeaza pe abilitatile tehnice ale echipei de Asamblare Mobila dobandite in cei 15 ani de experienta pentru a realiza serviciul de montare mobilier la domiciliu sau birou.
Desi serviciul de montaj mobila poate parea destul de simplu atunci cand vedeti produsele in magazine, dar situatia se schimba cand ajungeti acasa si deschideti pachetele si vedeti parti diferite din produsul cumparat. De aceea suntem prezenti pe piata de servicii mobilier pentru a va da o mana de ajutor cand este nevoie. Noi oferim un pret fix, prin urmare nu trebuie sa va faceti grija in privinta duratei de montare pentru ca nu vom tarifa pe ora, ci va vom oferii cu mare precizie durata executiei serviciului de montare mobila.

Serviciul de montaj mobila se executa pentru orice produs de mobilier indiferent de producator sau brand. Putem enumerea: montaj mobila pentru produsele de la Ikea, Mobexpert, kika, Dedeman, Brico Mag, Prakiticker, Staer, Tamo’s, Kalithea, Elvila, Casa Rusu, etc..

Asiguram montaj mobilier pentru casa, pentru magazine si pentru birou in egala masura.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

SERVICII DE MONTARE MOBILA

LUCRU BINE FACUT!

La Asamblare Mobila stim cat de important este timpul, mai ales in momentul in care sunteti la un pas de a deveni parinte pentru ca aveti lucruri mult mai presante de făcut decat de a monta mobilier pentru camera viitorului bebelus.

Prin urmare, Asamblare Mobila ofera servicii de montaj mobilier adecvat pentru camera copiilor cat si adolescentilor de la orice producator de mobilier, incepand cu paturi, dulapuri. birouri simple pana la cele mai complexe.

Chiar daca sunteti un parinte fara timp disponibil sau fara abilitati tehnice neseare pentru montaj mobilier, echipa noastra va da o mana de ajutor pentru executarea serviciilor de montare mobila casa la domiciliul dvs.

Chiar daca sunteti managerul de birou fara timp disponibil sau fara abilitati tehnice neseare pentru montare mobila, mesterii noastri va dau o mana de ajutor pentru prestarea serviciilor de montare mobilier de birou.

Te pregatesti sa deschizi o gradinita si nu are cine sa execute serviciul de montare mobilier? Echipa de Asamblare Mobila vine in ajutor cu serviciul de montare mobilier de gradininta, asigurandu-va tot suportul necesar acestui serviciu.

Experienta noastra de montaje mobilier o putem fructifica si pentru montarea mobilierului de retail indiferent de producator sau de dimensiunea produsului.

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top