FIRMA MONTARE MOBILA

Acasa » Montaj Mobila » Montare Mobila Casa

Montare Mobila Brico Depot, Dedeman, Ikea, XXXLutz, Tamo’s, Vivre, Bonami, Acaju, Videnov, Leroy Merlin, Mirjan24 sau orice alt producator de mobila

Multe dintre companiile de mobilier existente pe piata sau clientii care cumpara mobila ne solicita serviciile de montare mobila casa pentru mobilierul „plat” de tip Ikea, cat si pentru celelalte tipuri de produse care se comercializeaza in domeniul mobilei. Imediat ce clientul e de acord cu oferta de pret i se face o programare tinand cont si de disponibiltatea lui pentru a se bucura cat mai rapid de produsle de mobilier cumparate.

La prima vedere montarea mobilei poate parea simpla sau de durata mica, dar cand ajungi acasa cu coletele se prea poate sa te descurajeze daca ti-ai propus s-o montezi in conditiile in care nu ai nici o experienta in zona aceasta, avand in vedere multitudinea coletelor, a accesorilor sau uneori lipsa schitei din colet si sa nu iti dai seama cu ce sa incepi. Pentru situatiile in care nu va descurcati sa faceti montajul mobilierului sau doriti sa fiti siguri ca montarea mobilei se face conform planului nu ezitati sa apelati la serviciile noastre de montare mobila casa.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

SERVICII DE MONTARE MOBILA CASA

LUCRU BINE FACUT!

Tehnicienii nostri de montaj mobila bucatarie sunt instruiti pentru a asambla cele mai complicate modele de mobilier bucatarii. Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului de bucatarie in deplina siguranta.

Tehnicienii nostri de asamblare mobila de living participa la diverse formari pentru a asambla cele mai complicate modele de mobilier pentru living. Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului de living in deplina siguranta, indiferent ca suspendare corpurilor s-a facut pe rigips, caramida, bca, lemn sau beton.

Mesterii nostri care executa servicii de montare mobila pentru dressing sunt instruiti pentru a asambla cele mai complicate modele de dulapuri pentru haine. Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului necesar depozitarii hainelor in deplina siguranta.

Tehnicienii nostri de montaj mobila dormitor participa la diverse trainguri pentru a asambla cele mai complicate modele de mobilier pentru dormitor (paturi, dulapuri, comode, noptiere). Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului de dormitor in deplina siguranta.

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top