Montaj Trasee Cabluri

Acasa » Montaj Trasee Cablu

Instalare Trasee Cabluri

In cazul in care te-ai mutat recent sau ti-ai schimbat electrocasnicele, cu siguranta ca vei avea nevoie de prize noi sau de alte intrerupatoare. In aceste conditii, va trebui sa faci o reconfigurare a instalatiei electrice, sa creezi noi circuite, cu sigurante separate, care sa suporte toate cerintele pe care le ridica noua aparatura pe care o vei monta in casa. Mai ales daca este vorba despre cuptoare sau plite electrice, care necesita din start circuite separate! 

Inainte insa de a monta noile cabluri, va trebui sa montezi traseele pentru acestea. Pentru a nu afecta designul camerelor, este mai bine sa maschezi cablurile in tuburi de protectie, prin canale sapate in tencuiala camerelor. Metoda are avantajul protectiei mecanice (nu pot fi deteriorate prin taiere, lovire, praf, umezeala sau de catre rozatoare), dar si pe cel al protectiei la foc. In plus, instalatia va fi mai rezistenta in timp si va necesita doar o intretinere minima. 

Daca doresti ca montajul noilor trasee sa implice doar minimul de deranj in locuinta, poti opta pentru aplicarea aparenta a traseelor. Acestea vor fi trase desupra peretilor, tot prin tuburi speciale sau mascate cu ajutorul unor baghete. Acest al doilea tip de montaj este mai rapid, implica modificari minime si permite, ulterior, modificarea mai rapida a traseelor. In schimb, este mult mai putin estetica si mai vulnerabila la deteriorari. 

Montarea traseelor pentru cabluri se face doar in conformitate cu normele in vigoare. Prin urmare, operatiunea se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea acestor normative, precum si parametrii optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii instalatiei electrice, a aparaturii din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montajul traseelor pentru cabluri. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montarea cablurilor, dozelor, prizelor, panoului electric si intrerupatoarelor.  

Se masoara si se traseaza pozitiile tuturor cablurilor, dozelor, prizelor, panoului electric si intrerupatoarelor. In cazul montarii de trasee pentru cabluri aparente, se trece la montarea tubulaturii speciale, in functie de necesitati.

Pentru montarea traseelor de cabluri ingropate, se taie in perete, folosind unelte profesionale (ferastrau electric tip carota sau cu o freza de foraj, in functie de materialul peretelui), canalele pentru ingroparea cablurilor electrice, pe orizontala si pe verticala, dupa cum este necesar, precum si locasurile necesare incastrarii dozelor, prizelor si intrerupatoarelor. 

Se finiseaza si se curata locasurile pentru cutiile electrice si canalele executate. Se monteaza tuburile cu dimensiune proportionala cu numarul si diametrul cablurilor care vor fi trase prin ele. Se monteaza (folosind ipsos/adeziv) cutiile incastrate a prizei, dozelor, intrerupatoarelor, la care sunt conectate conductoarele. Se blocheaza tubulatura, la intervale regulate, in canale. La final, se umplu canalele cu gips sau adeziv.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi efectuat montajul traseelor pentru cabluri. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a monta traseele pentru cabluri.
  • Materialele aditionale necesare pentru montarea traseelor nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului traseelor pentru cabluri. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare trasee cabluri sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top