Montare Senzori

Acasa » Montaj Senzori

Instalare Senzori

Te-ai mutat intr-o locuinta pe care ai cumparat-i recent si ai dori sa eficientizezi consumul de energie electrica? Sau ai dori sa iti asiguri mai bine locuinta, pentru a fi avertizat daca o persoana nedorita se afla prin preajma? Cel mai simplu mod de a realiza toate acestea il constituie montarea unor senzori de miscare.

Senzorii de miscare pot comanda aprinderea si stingerea automata a luminilor din locuinta, dar si a celor din zona exterioara – crescand eficienta instalatiei electrice si realizand, in acest fel, economii importante. Montarea unor senzori de miscare in zonele mai putin circulate poate aduce scaderea sesizabila a consumului de energie electrica, pentru ca acesti senzori pastreaza lumina aprinsa doar pe o anumita perioada, predefinita si numai daca sesizeaza miscare in zona.

Senzorii de miscare se pot monta oriunde e nevoie de ei, au costuri reduse si o durata de functionare ridicata. Detectand cu acuratete miscarea, senzorul poate porni nu numai sistemul de iluminat, ci si o instalatie de alarma. 

Operatiunea de montare a senzorilor trebuie executata in conformitate cu instructiunile proprii de montaj, numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea acestor normative, precum si parametrii optimi de functionare si siguranta. Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni te poate sfatui cu privire la alegerea senzorilor si la locurile in care acestia vor fi amplasati pentru a fi cu adevarat eficienti. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montajul senzorilor. Se stabileste, impreuna cu beneficiarul, numarul senzorilor care vor fi montati, tipul acestora (de interior sau de exterior) si zona pe care acestia trebuie sa o acopere. 

Se monteaza senzorii de miscare si se conecteaza la instalatia de energie electrica. Se regleaza functiile acestora, dupa cerintele beneficiarului. La final, se face proba senzorilor montati.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locurile in care se va face montajul senzorilor. Nu vom monta sau demonta mobilierul pentru a instala panoul LED.
  • Inainte de orice interventie la instalatia electrica, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice ale furnizorului de energie electrica a locuintei. 
  • Montajul senzorilor se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Materialele auxiliare pentru montajul senzorilor nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului senzorilor. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni dupa montajul senzorilor. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare senzori sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top