Montare Prize, Comutatori, TV, Voce - Date

Acasa » Montare Prize, Comutatori, TV, Voce Date

Instalare Prize, Comutatori, TV, Voce – Date

Reamenajarea unei camere necesita adesea montarea unor prize suplimentare de curent sau pentru cablurile de televiziune, voce sau date. Aproape niciodata nu sunt destule prize într-o incapere, sau nu sunt plasate acolo unde ai nevoie de ele. O solutie mai putin estetica consta in utilizarea unor prelungitoare. Dar ce te faci atunci cand acestea serpuiesc prin toata camera, sunt incomode si risti sa te impiedici de ele la tot pasul?

Daca redecorarea peretilor este si ea necesara, atunci iti poti permite sa ingropi in zidarie toate cablurile si echipamentele electrice necesare pentru montarea prizei suplimentare, inainte de finalizarea finisajelor. Daca nu doresti sa ingropi cablurile electrice sau pe cele TV/date, poti opta pentru varianta cu cablurile aplicate, vizibile pe perete, folosind canale aplicate pentru mascarea si protejarea lor. 

Montarea unei prize se face doar in conformitate cu normele in vigoare. Prin urmare, operatiunea se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea acestor normative, precum si parametrii optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii instalatiei electrice, a aparaturii din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea prizei pentru curent sau pentru TV, voce sau date. Inainte de interventie, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice in zona de lucru. 

Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montarea. Se masoara si se traseaza pozitiile tuturor echipamentelor. Se sapa in perete locasurile necesare incastrarii prizelor, folosind un ferastrau electric tip carota sau cu o freza de foraj, in functie de materialul peretelui. Se executa apoi santurile pentru ingroparea cablurilor electrice sau de date in tubul lor de protectie, pe orizontala si pe verticala, dupa cum este necesar. Se finiseaza si se curata gaurile pentru cutiile prizelor si pentru santuri. Se monteaza circuitele, folosind tuburi cu dimensiune proportionala cu numarul si diametrul cablurilor care vor fi trase prin ele. Se monteaza (folosind ipsos/adeziv) cutia incastrata a prizei, la care sunt conectate conductoarele care vor fi cuplate la priza. Se blocheaza tubul de protectie, la intervale regulate, in santuri. Se umplu santurile cu gips sau adeziv. Se dezizoleaza capetele conductorilor si se cupleaza la contactele prizelor. Se monteaza apoi ansamblul in cutia incastrata potrivita. Se fixeaza capacele de fatada ale prizelor. Se restabileste curentul electric si se verifica functionarea prizelor.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi montata priza. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala priza.
  • Materialele aditionale necesare pentru montarea prizei nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urmamontarii prizei. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare prize curent, TV, voce – date sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top