Schimbare Tevi Baie si Bucatarie

Acasa » Schimbare Tevi Baie, Bucatarie

Inlocuire Tevi Baie si Bucatarie

Ai o locuinta mai veche, iar unele portiuni din teava sunt deja ruginite? O teava de la instalatia sanitara s-a fisurat si a inceput sa tasneasca apa? Fie ca este vorba de instalatia de apa calda sau rece, de instalatia de termoficare sau cea de scurgere din baie sau bucatarie, problemele de acest gen se pot rezolva rapid, fara sa fie nevoie de schimbarea totala a instalatiei respective.

Echipa noastra de instalatori profesionisti poate interveni la remedierea oricaror probleme legate de schimbarea unei tevi la baie sau bucatarie. Indiferent de nevoia pe care o ai, urgenta sau nu, vom avea grija ca lucrarea sa fie executata cu maximum de profesionalism.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de schimbare tevi baie si bucatarie. Se evalueaza situatia si, impreuna cu proprietarul, se identifica locul in care se va face schimbarea. Se opreste alimentarea cu apa pentru incaperea in care se face schimbarea tevii. Se masoara si se marcheaza teava care va fi schimbata. Se executa operatiunile specifice, respectiv taierea segmentului de teava care trebuie schimbat si inlocuirea acestuia. Daca este cazul, se monteaza robineti pentru inchiderea circulatiei pe segmentul de teava schimbat. Se masoara si se executa perforarile necesare pentru fixarea unui sistem de prindere a tevilor, daca este cazul. La final se reporneste alimentarea cu apa, se verifica imbinarile si se face proba de functionare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face schimbarea tevilor. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru executa schimbarea tevilor in baie sau bucatarie.
  • Materialele necesare pentru executia schimbarii tevii baie si bucatarie (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma schimbarii tevii in baie sau bucatarie. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni dupa schimbarea tevii. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top