Desfundari Scurgeri

Acasa » Desfundari Scurgeri

Servicii Desfundari

Nimic nu este mai stresant decat o chiuveta in care apa balteste minute in sir inainte de a se scurge sau decat o cadita de dus plina ochi atunci cand te speli, din cauza scurgerii deficitare. Sau, si mai rau, un vecin nemultumit de pata aparuta in tavanul baii sale, din cauza inundatiei cauzate de sifonul de scurgere de la baia ta!

Chiuvetele din bucatarie se infunda adesea, atat din cauza alimentelor si resturilor menajere, cat si din cauza depunerilor care se formeaza din amestecurile de detergenti si resturile de mancare. In cazul bailor, chiuvetele si cazile se infunda de obicei din cauza resturilor de sapun si pasta de dinti, a parului sau a unor produse de curatat. Cand este vorba despre sifoanele din pardoseala bailor, principalele motive pentru care acestea se infunda le constituie parul, praful si scamele. 

De cele mai multe ori, pentru a remedia aceste neajunsuri si a desfunda scurgerile, intervenim noi insine, folosind diverse produse speciale sau apelam la o serie de instrumente mecanice – unele dintre acestea total nerecomandate pentru a executa operatiunea. In cazul in care nu te descurci singur, este bine sa apelezi la un profesionist! Acesta va evalua situatia si, in functie de gravitatea problemei, va decide metoda optima pentru desfundarea scurgerii, evitand aparitia unor incidente neplacute de genul inundatiilor sau perforarii conductelor de canalizare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de desfundare scurgere (baie, bucatarie). Se evalueaza situatia si se decide pentru metoda potrivita pentru desfundarea scurgerii, folosind substante profesionale sau instrumente specifice. Daca este cazul, se opreste alimentarea cu apa pentru incaperea in care se face desfundarea. Se executa operatiunile specifice, in funcție de scurgerea care trebuie desfundata. La final, se reporneste alimentarea cu apa si se verifica scurgerea in urma operatiunii de desfundare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face desfundarea scurgerii. 
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma desfundarii. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile pentru desfundari scurgeri sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top