Intretinerea Gradinii

Acasa » Curatarea (Intretinerea) Gradinii

Curatarea Gradinii

Gradinile au seninatatea lor si sunt parte integranta a casei tale. O gradina este un loc in care te poti relaxa, poti lua aer proaspat si poti petrece ceva timp de calitate. Prin urmare, pentru a pastra o gradina frumoasa, aceasta are nevoie mereu de atentie si ingrijire. 

Fara o intretinere  și o curatare constanta, o gradina – oricat de frumoasa si spectaculoasa – se poate distruge intr-un timp relativ scurt. Si nu doar atat: curatarea gradinii nu este necesara doar pentru a mentine aspectul ei placut, ci si pentru a impiedica aparitia bolilor si daunatorilor, precum si cresterea buruienilor. 

Ofera-i gradinii tale atentia de care are nevoie! Avand specialisti cu experienta in toate domeniile serviciilor de gradinarit, te putem ajuta sa rezolvi curatirea si intretinerea gradinii tale cat mai rapid si eficient posibil, astfel incat sa arate tot timpul impecabila. 

Amenajarea la cheie a gradinii tale nu a fost vreodată mai simpla – apeleaza la echipa noastra de profesionisti pentru a efectua toate activitatile curente de curatare si intretinere a gradinii. Stim exact cand anume trebuie sa intervenim in functie de sezon si de caracteristica perioadei.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de intretinere a gradinii. De comun acord cu proprietarul se evalueaza situatia existenta a gradinii si se stabileste planul de ingrijire. 

Printre operatiunile specifice pe care le asiguram se numara cele de plantare și intretinere de arbusti decorativi si/sau fructiferi, plantare si intretinere gard viu, plantare de flori perene si /sau sezoniere, crearea si intretinerea straturilor si rondurilor de flori, amenajarea si intretinerea jardinierelor, plivitul buruienilor, greblarea si imprastierea mulciului, aplicarea de tratamente si/sau fertilizatori, curatenia de primavara/toamna a gradinii, pregatirea gradinii pentru sezonul de iarna, greblarea frunzelor.

In functie de necesitati si de dorinta proprietarului, se opteaza pentru servicii punctuale sau pentru ingrijire de lunga durata. 

Suntem disponibili oricand, in functie de programul tau si putem executa lucrarea chiar si atunci cand nu esti acasa. In plus, ne aducem propriile noastre echipamente de lucru profesionale, adaptate nevoilor gradinii tale.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa ne asiguri accesul catre locul unde se vor executa operatiunile de intretinere a gradinii. 
  • De asemenea, te rugam sa ne pui la dispozitie o sursa de energie pentru a alimenta utilajele profesionale necesare efectuarii operatiunilor, precum si o sursa de apa.
  • Echipa noastra nu se ocupa de evacuarea resturilor vegetale rezultate in urma operatiunilor de ingrijire/curatare a gradinii.  
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! (In CURAND!)

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile pentru intretinerea gradinii sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top