FAQ

Acasa » FAQ

Suntem o companie specializata in executarea serviciilor de montare mobila, demontare mobilier, reparatii mobila, decupare blaturi, montaj galerii, montaj lustre, transport mobilier, design interior, instalare electrocasnice, depozitare mobilier, debarasare mobilier cu experienta de peste 15 ani. Noi asamblam produse de mobilier de la orice producator sau comerciant de mobila la domiciliul clientului.

Echipa noastra are grija de clienti, fiind disponibila 24/7 prin telefon si on-line pentru preluarea solicitarilor. Suntem disponibili sapte zile pe saptamana inclusiv in zilele de sarbatori legale.

Executarea lucrarilor se realizeaza de L-V intre orele 08.30-19.00 si S: 09.00-13.00, D: liber.

Oferta de pret este personalizata. Doar trimite-ne un link sau o imagine a elementului pentru a va da oferta de pret exacta sau pentru intocmirea ei avem nevoie sa stim de la cine e produsul, cum se numeste articolul pentru a vizualiza ceea ce avem de montat pentru a va da pretul corect.

Ne deplasam momentan in Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Brasov, Iasi. Urmeaza curand si alte orase: Constanta, Pitesti, Ploiesti, Cluj Napoca.

Se poate face acest lucru doar de catre unul dintre partenerii nostri cu care colaboram.

Proiectele sunt bazate pe principiul primul venit, primul servit.

Montatorii nostri sosesc cu propriile instrumente de lucru. Cele mai multe montaje se realizeaza in aproximativ 2-3 ore de o singura persoana, dar daca lucrarea e mai complexa revenim si a doua zi. Echipa experta de montaj mobila va asambla rapid, eficient, eficace toate elementele de mobilier.

Nimic nu este prea complicat pentru tehnicienii nostri. Noi o luam ca pe o provocare personala pentru a construi mobilierul cu succes cu tot ce arata in schita.

Tehnicienii nostri de asamblare mobila pot ajuta la mutarea produselor de mobilier din proprietatea dvs pentru a goli spatiul, dar nu vor fii responsabili pentru daune sau pierdere provocate in timpul procesului de eliberarea a spatiului de montaj

Ne adresam persoanelor fizice si juridice,  care doresc sa se bucure in deplina siguranta de produsele achizitionate. Oferim serviciile de montare mobila si diversilor comercianti sau producatori de mobila care vor sa le ofere clientilor aceste servicii. 

Puteti plati la sfarsitul lucrarii: cash / transfer bancar/op sau plata cu cardul (in curand).

Deplasarea pentru constatare la domiciliul clientului costa 120 RON L-V pana in ora 16.00 sau 240 lei in intervalul orar 16.00-20.00 pentru Bucuresti-Ilfov. Acest cost este OPTIONAL, adica nu primim pozele / linkurile / detaliil / etc.. in baza carora sa facem oferta de pret care este gratuita daca furnizati informatiile solicitate in formularul

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top