Montare Conductori Electrici

Acasa » Montare Conductori

Instalare Conductori Electrici

In cazul in care te-ai mutat recent sau ti-ai schimbat electrocasnicele, cu siguranta ca vei avea nevoie de prize noi sau de alte intrerupatoare. In aceste conditii, va trebui sa faci o reconfigurare a instalatiei electrice, sa creezi noi circuite, cu sigurante separate, care sa suporte toate cerintele pe care le ridica noua aparatura pe care o vei monta in casa. Mai ales daca este vorba despre cuptoare sau plite electrice, care necesita din start circuite separate! 

Dupa ce ai montat traseele pentru cabluri, urmeaza, logic,  operatiunea de montare a conductorilor electrici. In mod ideal, conductorii se vor introduce prin canale ascunse in tencuiala, pentru a evita, astfel, deteriorarea lor dar si pentru a asigura o mai buna rezistenta in timp, la foc sau pentru a nu afecta designul camerelor. Deoarece conductorii sunt ascunsi, instalatia electrica va fi mai rezistenta si va necesita intretinere minima.

Daca, totusi, decizi sa aplici conductorii deasupra peretelui, acestia vor fi trasi prin tuburi speciale sau mascati cu ajutorul unor baghete. Aceasta varianta de montare a conductorilor este mai usor de realizat si permite eventuale modificari ale traseelor instalatiei electrice.

Conductorii, la fel ca toate componentele instalatiei electrice, vor corespunde normelor prevazute de standardele aferente si, obligatoriu, vor avea certificatul de calitate si conformitate necesar. Montarea lor se face doar in conformitate cu normele in vigoare. Prin urmare, operatiunea se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea acestor normative, precum si parametrii optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii instalatiei electrice, a aparaturii din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea conductorilor. Inainte de interventie, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice ale furnizorului de energie electrica a locuintei. 

Se trece la montarea propriu-zisa a conductorilor prin tubulatura prinsa in perete. Conductorii se introduc in tuburi numai dupa ce tencuiala in care sunt ingropate tuburile s-a uscat. Inainte de introducerea conductorului in tub, capatul conductorului se indoaie, pentru a nu se agata de izolatia interioara a tubului sau de asperitatile existente in interiorul tubului. Se introduce apoi conductorul printr-un capat si se impinge cu atentie in tub pana cand conductorul apare la celalalt capat al tubului. 

Dupa aceasta etapa se face si legarea conductorilor la dozele de legatura si la dozele pentru prize si intrerupatoare. 

La final, se reia alimentarea cu energie electrica si se testeaza functionalitatea montarii conductorilor.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se face montarea conductorilor. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a monta conductorii.
  • Materialele aditionale necesare pentru montarea conductorilor nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru lucrare. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare conductori sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top