REPARATII MOBILIER BUCURESTI SI ILFOV

Acasa » Reparatii Mobilier

Reparatii Mobila La Domiciliu

Mobilierul din casa ta necesita reparatii? Indiferent ca e vorba de mobilier de bucatarie, de living, dormitor, dressing, hol, camerea copilului, etc. noi te putem ajuta sa-ti rezolvi problema prin serviciul de reparatii mobilier si schimbat accesorii mobilier. 

Nu ne ocupam de reparatii canapele / fotolii / scaune tapitate / mobilier din ratan.

Serviciul de Reparatii Mobilier se poate efectua si pentru repararea mobilierului din spatiile comerciale, mobilierului de birou, de mobilier HORECA, etc..

Serviciul de reparatii mobilier  poate sa satisfaca urmatoarele nevoi: inlocuiri balamale si/sau glisiere, reglarea usilor, diverse modificari ale mobilierului existent, inlocuiri parti din mobilierul pe care il detineti, etc..

Serviciul de reparatii mobila din pal se executa de catre echipa Asamblare Mobila pentru care nici o reparatie nu e imposibila. Toate defectele au o rezolvare pentru noi.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top