Montare Yale

Acasa » Montare Yale

Instalare Yale

Este foarte important ca locuinta ta sa beneficieze de un sistem de siguranta. O simpla incuietoare nu iti poate oferi securitate si protectie impotriva intrarilor prin efractie. Indiferent de tipul de usa pe care il ai la intrarea in locuinta, metalica, lemn sau termopan, o incuietoare de tip yale este una dintre cele mai recomandate solutii care iti pot asigura nivelul de protectie necesar. Indiferent de tipurile incuietorii yale (mecanice, electrice sau electromagnetice), acestea au un nivel ridicat de securitate, sunt confectionate din materiale rezistente la atacuri cu instrumente mecanice si electrice, sunt robuste si usor de intretinut.

Chiar daca montarea unei incuietori de tip yale poate parea facila, iti recomandam sa apelezi la personal calificat, cu experienta in domeniu.

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de lacatusi pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare. In plus, pe langa operațiunea de montare yale iti putem oferi sfaturi specializate cu privire la alegerea celui mai potrivit sistem de inchidere, astfel incat sa iti asigure un grad ridicat de siguranta, 

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea yalei. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montajul yalei. In functie de tipul yalei, cu incuietoare ingropata sau aplicata, se planifica operatiunile de montaj. 

In cazul montarii unei yale aplicate, se masoara distanta la care se va monta incuietoarea, se marcheaza locul pe usa si, corespunzator, pe tocul usii. In functie de dimensiunea incuietorii, se marcheaza locul in care se face strapungerea usii si, cu ajutorul unei freze se executa orificiul in care se monteaza butucul incuietorii propriu-zise. Se monteaza cilindrul incuietorii in orificiu. Se face poi montarea incuietorii pe usa, conform instructiunilor si caracteristicilor usii si apoi se fixeaza, corespunzator, locasul incuietorii pe tocul usii. 

In cazul montarii unei yale ingropate (incastrate), se monteaza broasca, se insurubeaza placa frontala, se monteaza clanta iar, la final, shield-urile.

La final, in ambele variante se verifica functionarea corecta dupa montarea yalei.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi montata yala. Nu vom muta mobilierul pentru a instala incuietoarea.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Materialele necesare pentru montarea yalei (suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! (In Curand!)

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare yale sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top