Montare Tablou Electric

Acasa » Montare Tablou Electric

Instalare Tablou Electric

Tabloul electric este cea mai importanta componenta a instalatiei electrice din casa ta. Acesta asigura protectie prin intermediul sigurantelor, in cazul unor scurtcircuite sau fluctuatii de curent electric. Prin urmare, dispozitivul necesita o atentie sporita – atat in cazul montarii, cat si referitor la intretinerea sa. 

Tabloul electric se monteaza in incaperi aerisite, uscate, cu acces liber. Este exclusa montarea tabloului electric in incaperi in care se acumuleaza aburi (bai, bucatarii), langa aparate de incalzit sau in apropierea unui punct de apa.

Montarea unui tablou electric se face doar in conformitate cu normele in vigoare. Prin urmare, operatiunea se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea acestor normative, precum si parametrii optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii aparaturii din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea tabloului electric. Inainte de interventie, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice ale furnizorului de energie electrica a locuintei. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montajul. Se masoara si se executa perforarile pentru fixarea sistemului de prindere, dupa care se montează sistemul de prindere. 

Dupa aceasta, se trece la montajul propriu-zis al tabloului electric. Se monteaza modulul paratrasnetului in tablou. Se monteaza apoi cate o siguranta diferentiala (disjunctor) pentru fiecare diviziune a circuitelor electrice si atatea sigurante bipolare cate circuite vor fi necesare pentru protectie, conform standardelor. Calibrajul de protectie pentru fiecare siguranta de diviziune de circuite depinde de tipul de circuit protejat. Se completeaza tabloul electric cu alte sigurante, in functie de necesitati (siguranta pentru casa scarilor, contactor noapte-zi). Se eticheteaza liniile de alimentare electrica. Se monteaza tabloul pe perete si se trece la montarea modulelor. Se fac conectarile si se racordeaza circuitele. Se racordeaza bornele de alimentare cu firele care vin de la contorul electric cu sigurantele din tablou. Se face apoi impamantarea. Se instaleaza panoul frontal al tabloului si se inchid locurile ramase libere din panou cu aparatori corespunzatoare. Se marcheaza fiecare modul cu etichete si se face punerea in functiune. Se restabileste curentul electric in tablou si se cupleaza circuitele electrice ale locuintei. La final, se verifica functionarea circuitelor.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi montat tabloul electric. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala tabloul electric.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Materialele necesare pentru montarea tabloului electric (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru montarea tabloului electric. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare tablou electric sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top