Ingrijire Peluza

Acasa » Cosire si Ingrijire Peluza

Cosire Peluza

Un gazon mereu verde, des si sanatos se obtine nu numai cu ajutorul lucrarilor de intretinere, ci si prin tunderea lui periodica. Iar dupa o zi intensa de munca la serviciu, poate ca nu mai ai nici timpul si nici energia necesara pentru a te apuca sa sa iti tunzi gazonul sau sa iti cosesti peluza. Avand specialisti cu experienta in toate domeniile serviciilor de grădinarit, te putem ajuta sa rezolvi cosirea peluzei cat mai rapid si eficient posibil, astfel incat gazonul sa arate tot timpul impecabil. 

Specialistii nostri stiu cand anume trebuie cosita peluza si cat de scurt trebuie tuns gazonul pentru a obtine un aspect frumos, sanatos si viguros. De asemenea, stim cand anume trebuie sa intervenim in functie de sezon, de caracteristica perioadei, de pozitionarea peluzei si de tipul de gazon pe care il ai plantat.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de cosire si ingrijire a peluzei. De comun acord cu proprietarul se evalueaza situatia existenta a peluzei si se stabileste ritmicitatea planului de tundere a gazonului. 

In functie de necesitati si de dorinta proprietarului, se opteaza pentru servicii punctuale sau pentru ingrijire de lunga durata. 

Echipa noastra poate efectua operatiuni specifice de intretinere si ingrijire precum tratamente si fertilizarea gazonului, completarea prin suprainsamantare a spatiilor goale, erbicidarea si plivitul buruienilor, scarificare si aerisire.

Suntem disponibili oricand, in functie de programul tau si putem executa lucrarea chiar si atunci cand nu esti acasa. In plus, ne aducem propriile noastre echipamente de lucru profesionale, adaptate nevoilor peluzei tale.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa ne asiguri accesul catre locul unde se vor executa operatiunile de cosire a peluzei. 
  • De asemenea, te rugam sa ne pui la dispozitie o sursa de energie pentru a alimenta utilajele profesionale necesare efectuarii operatiunilor, precum si o sursa de apa.
  • Echipa noastra nu se ocupa de evacuarea resturilor vegetale rezultate in urma operatiunilor de cosire si ingrijire a peluzei.  
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! (IN CURAND!)

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de ingrijire peluza sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top