Desfundare WC

Acasa » Desfundare WC

Desfundare Toaleta

Ti s-a intamplat sa constati ca, dupa ce ai tras apa, aceasta se scurge cu mare greutate sau, si mai rau, vasul de toaleta ramane in continuare plin-ochi? 

In cazul wc-urilor, scurgerea acestora se blocheaza, de cele mai multe ori, cu produse de igiena intime, cu servetele umede care nu se dizolva la contactul cu apa sau atunci cand in vasul WC cad, accidental, diverse obiecte – cele mai frecvente fiind suporturile pentru diverse odorizante.

Pentru a evita blocarea scurgerii, nu este bine sa arunci in vasul de toaleta resturi alimentare, hartie sau ambalaje, pungi de plastic, produse de igiena feminina, prezervative, betisoare de urechi, plasturi sau bandaje, ata dentara sau parul rezultat de la curatarea periei de cap. 

In cazul in care, totusi, canalizarea toaletei s-a infundat, este bine sa apelezi la un profesionist! Acesta va evalua situatia si, in functie de gravitatea problemei, va decide metoda optima pentru desfundarea wc-ului, evitand aparitia unor incidente neplacute de genul inundatiilor, refularii sau perforarii conductelor de canalizare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de desfundare a wc-ului. Se evalueaza situatia, se identifica locul blocajului si se decide pentru metoda optima potrivita pentru desfundarea scurgerii, folosind substante profesionale sau instrumente specifice. Daca este cazul, se foloseste o camera video speciala care analizeaza canalul de scurgere, detectand obiectul care obtureaza buna functionare a vasului de toaleta. Se executa operatiunile specifice, in funcție de gravitatea situatiei. In cazul in care metodele uzuale de desfundare a wc-ului nu functioneaza, se recurge la demontarea vasului de toaleta si la curatarea sa integrala sau la interventia pe coloana de evacuare. Dupa rezolvarea problemei, la final, se verifica scurgerea in urma operatiunii de desfundare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face desfundarea wc-ului. 
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma desfundarii. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile pentru desfundare wc / toaleta sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top