MONTARE MOBILA BUCATARIE

Acasa » Montaj Mobila » Montare Mobila Casa » Montaj Mobila Bucatarie

Montaj Mobilier si Corpuri de Bucatarie

Datorita experientei de peste 14 ani in domeniul de montaj mobila bucatarie si asamblare, noi va sprijinim profesional privind planificarea si executarea lucrarilor de montare mobilier.

Echipa de tamplari profesionista realizeaza serviciul de montaj mobila bucatarie indiferent de dimensiunea mobilierului care poate sa fie formata din mai multe sau mai putine corpuri, indiferent daca montajul de mobila e simplu sau complex, indiferent daca corpurile trebuie suspendate pe perete din beton, caramida, bca sau rigips.

Dupa realizarea asamblarii corpurilor de bucatarie vom executa serviciul de decupare blat pentru chiuveta sau plita in functie de solicitari si daca e cazul.

Esti in miscare? Nici o problema! Noi venim la tine acasa pentru a monta mobila de bucatarie noua sau mai veche indiferent de producator sau brand.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top