Conducte Instalatii Sanitare

Acasa » Modificari Trase Noi

Modificare Trasee Noi

Te-ai hotarat sa renovezi bucataria si vrei sa aplici principiile moderne ale ergonomiei, dar asta inseamna sa muti chiuveta de pe un perete pe altul sau sa schimbi locul masinii de spalat vase? Sau poate te-ai hotarat sa montezi in baie un calorifer special pentru uscat prosoapele? Ori poate iti doresti sa schimbi locul masinii de spalat rufe!

Toate aceste mici schimbari din baie sau bucatarie presupun nu doar mutarea unor piese de mobilier sau a unor instalatii sanitare, ci si modificarea unor trasee noi de tevi. 

Indiferent daca este vorba despre clasicele tevi zincate, din inox, cupru sau polietilena, noi te putem ajuta cu modificarile traseelor, astfel incat sa te poti bucura de confortul dorit.

Echipa noastra de instalatori pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de modificare a traseelor noi. Se evalueaza situatia si, impreuna cu proprietarul, se identifica locul in care se va face modificarea. Se opreste alimentarea cu apa pentru incaperea in care se face modificarea traseului. Se masoara si se marcheaza traseul care va fi modificat. Se executa operatiunile specifice, respectiv taierea traseului si modificarea acestuia, in functie de necesitati. Daca este cazul, se monteaza pe traseu robineti pentru inchiderea unei portiuni din traseu. Se masoara si se executa perforarile necesare pentru fixarea unui sistem de prindere a tevilor, daca este cazul. La final se reporneste alimentarea cu apa, se verifica imbinarile si se face proba de functionare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face modificarea traseului. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru executa modificari de trasee.
  • Materialele necesare pentru executia modificarii (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma modificarii traseului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru modificarea traseului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de modificare trasee (conducte sanitare) sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top