Montare Calorifer

Acasa » Montare Calorifer

Montaj Calorifer

Instalatia de incalzire este veche, iar caloriferul existent este zgariat, prezinta deja urme de rugina si a inceput sa curga? Sau camera este prea mare, iar caloriferul pe care il ai deja montat este prost dimensionat si nu face fata? Mai exista si un alt motiv pentru care ai dori sa instalezi un nou calorifer: vrei sa schimbi un calorifer vechi, din fonta, cu unul nou, modern, mai usor si mai mic in dimensiuni, dar mai eficient.

Atunci cand vrei sa montezi un calorifer, trebuie sa urmaresti cateva elemente la achizitia noului radiator. Pretul si aspectul sunt doua dintre acestea – insa mai importanti sunt alti doi factori: durabilitatea si puterea termica. Acest din urma factor este cel care dicteaza incalzirea eficienta a locuintei.

Daca nu esti sigur de achizitie, cel mai bine este sa ceri ajutorul unui specialist, care iti va da atat sfaturi corecte si iti va oferi solutii constructive, cu materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate. Echipa noastra iti sta la dispozitie oricand pentru montare calorifer.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de montare calorifer. Se evalueaza situatia si, impreuna cu proprietarul, se identifica locul in care se va face montarea caloriferului. Se goleste complet instalatia de apa. Se marcheaza pe perete locul in care se monteaza suportul de calorifer, se dau gaurile necesare si se fixeaza suportul in perete, astfel încat radiatorul sa fie pozitionat la minim 15 cm de la podea si la circa 10 cm sub pervaz – daca este amplasat sub fereastra. 

Caloriferul se scoate din ambalaj in prezenta beneficiarului, i se verifica integritatea, i se scot dopurile provizorii din plastic cu care este prevazut, se fixeaza ventilul de aerisire in partea de sus si capacul de inchidere jos, pe partea care nu va fi racordata. Se fixeaza apoi cate o reductie adaptata robinetului de tur si a celui de retur si se monteaza robinetii de tur si retur.

Se monteaza caloriferul pe suport si se racordeaza. Se fixeaza tevile la robinetii de tur si retur. La final, se aeriseste caloriferul. Dupa aceasta, se inchide robinetul de aerisire si se deschid cele de tur si retur.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Montajul se poate efectua doar în cazul in care alimentarea cu apa a incaperii in care se lucreaza poate fi intrerupta (exista robineti pentru inchiderea / deschiderea apei).
  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face montajul caloriferului. Nu vom monta sau demonta mobilierul pentru a monta caloriferul.
  • Nu se realizeaza modificari majore ale circuitelor de alimentare cu apa, caloriferul se monteaza pe circuitele existente.
  • Materialele necesare pentru instalare (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului caloriferului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare calorifer sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top