Curatare Copaci

Acasa » Curatarea Copacilor

Toaletare Copaci

Copacii nu constituie doar un element spectaculos de decor pentru gradina ta. Un copac nu este doar aducator de frumusete ci iti ofera umbră, reduce poluarea si iti poate imprumuta din energia sa.  

Desi majoritatea oamenilor nu au nicio problema in a planta copaci, nu multi se pricep sa aiba grija de ei. Intretinerea si curatarea copacilor este la fel de importanta ca si plantarea lor, deoarece numai asa pot creste, prospera si arata cat mai bine. Daca vrei ca gradina ta sa devina un loc invidiat de vecini, atunci trebuie sa ai grija si de intretinerea si curatarea copacilor.

Ingrijirea unui copac nu este la fel de simpla ca udarea sau fertilizarea lui din cand in cand. Operatiunile de curatare a copacilor implica si tunderea periodica a acestora sau taierile in scop de formare si regenerare sau tratamentele preventive. Curatarea si taierile sunt esentiale pentru vitalitatea copacilor. Aceleasi operatiuni sunt valabile si pentru arbusti sau pentru gardul viu. Iar serviciile de curatare, taiere si ingrijire necesita unelte si echipamente specifice, pentru ca lucrarea sa fie efectuata corect, fara a rani sau deteriora planta.

Ofera-le copacilor din gradina ta atentia de care au nevoie! Avand specialisti cu experienta in toate domeniile serviciilor de gradinarit, te putem ajuta sa rezolvi curatarea si ingrijirea copacilor si arbustilor tai cat mai rapid si eficient posibil, astfel incat sa arate tot timpul impecabil. 

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de curatare si toaletare a copacilor si arbustilor. De comun acord cu proprietarul se evalueaza situatia existenta a gradinii si se stabileste planul de ingrijire. 

Printre operatiunile specifice pe care le asiguram se numara cele de curatare si tundere garduri vii; taieri de formare si regenerare pentru arbori, arbusti si garduri vii; curatarea uscaciunilor, a frunzelor si a ramurilor in exces; fertilizarea cu ingrasaminte specifice;  tratamente fitosanitare impotriva bolilor si daunatorilor si, daca este cazul, inlocuirea plantelor uscate.

In functie de necesitati si de dorinta proprietarului, se opteaza pentru servicii punctuale sau pentru ingrijire de lunga durata. 

Suntem disponibili oricand, in functie de programul tau si putem executa lucrarea chiar si atunci cand nu esti acasa. In plus, ne aducem propriile noastre echipamente de lucru profesionale, adaptate nevoilor gradinii tale.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa ne asiguri accesul catre locul unde se vor executa operatiunile de curatare a copacilor. 
  • De asemenea, te rugam sa ne pui la dispozitie o sursa de energie pentru a alimenta utilajele profesionale necesare efectuarii operatiunilor, precum si o sursa de apa.
  • Echipa noastra nu se ocupa de evacuarea resturilor vegetale rezultate in urma operatiunilor de ingrijire/intretinere a copacilor si arbustilor.  
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! (IN CURAND!)

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de curatare copaci sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top