Montare Parchet

Acasa » Montare Parchet Laminat / Stratificat

Instalare Parchet Laminat / Stratificat

O locuinta moderna trebuie sa beneficieze si de o pardoseala corespunzatoare. Una dintre cele mai populare variante de pardoseala o constituie parchetul laminat sau cel stratificat, mai ales atunci cand ne dorim o amenajare rapida si eficienta. Este rezistent, usor de intretinut si are un pret convenabil. Mai mult, acest tip de parchet este disponibil intr-o variatate larga de modele, de la imitatia de lemn pana la imitatia de gresie, in culori si nuante diferite. In plus, nu este foarte greu si nici costisitor de montat.

Chiar daca montarea parchetului poate parea facila, iti recomandam sa apelezi la personal calificat, cu experienta in domeniu.

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de parchetari pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare. In plus, pe langa operatiunea de montare a parchetului, iti putem oferi sfaturi specializate cu privire la alegerea celui mai potrivit model de pardoseala, astfel incat sa iti asigure un grad ridicat de siguranta, confort si durabilitate.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea parchetului. Impreuna cu beneficiarul se evalueaza suprafata de montare. Se desface parchetul si se trec in revista instructiunile specifice de montare. Se verifica existenta unor potentiale defecte ale placilor de parchet si se stabilesc rosturile de dilatare perimetrale. Se verifica daca placile de parchet sunt aclimatizate la temperatura camerei. Intre sapa si parchet se instaleaza folia bariera de vapori si folie PEE (polietilena expandata) sau un substrat din polistiren extrudat cu grosimi intre 3mm si 5mm. In cazul parchetului stratificat, se poate opta pentru montajul lipit de sapa, cu ajutorul unui adeziv special, fara a mai lasa rosturi de dilatare.

Se trece la montarea primelor placi de parchet de la perete. Conform recomandarilor,  parchetul laminat va fi montat paralel cu directia sursei de lumina. Se masoara incaperea pentru a stabili daca este necesara reducerea latimii pentru primul rand de placi. Se incepe montarea primului rand in coltul stang al incaperii, cu laturile lambei de la primul element pozitionate pe directia peretelui, iar laturile ulucului pozitinate spre directia instalatorului.

Se trece la montarea primului rand de parchet, prin introducerea in uluc a lambelor si blocarea profilului prin apasare. Ulterior se blocheaza mecanismul de imbinare prin lovirea lui cu ciocanul de cauciuc in partea de sus. Ultima placa din primul rand se taie la lungimea necesara si se ajusteaza in locul de montare. Montarea urmatorului rand incepe cu placa ramasa din primul rand, in cazul in care lungimea acesteia este de cel putin 20 de centimetri. Daca este nevoie, in cazul ultimei placi de pe rand, aceasta se taie astfel incat sa se potriveasca exact pe suprafata. 

In cazul zonelor dificile, cum ar fi in jurul tevilor, se foloseste freza pentru parchet si un ferastrau electric pentru a executa decuparile necesare. La final, se face montarea plintelor pe perete, astfel incat sa mascheze distanta de dilatare, dar si cabluri sau fire. 

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi montat parchetul. Nu vom muta mobilierul pentru a instala pardoseala.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Materialele necesare pentru montarea parchetului/plintei (suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!    In Curand! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare parchet sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top