Schimbare Siguranta Automata

Acasa » Schimbare Siguranta Automata

Inlocuire Siguranta Automata

Tabloul electric este cea mai importanta componenta a instalatiei electrice din casa ta. Acesta asigura protectie prin intermediul sigurantelor automate, in cazul unor scurtcircuite  sau fluctuatii de curent electric.  

Sigurantele automate contin un mecanism bazat pe un comutator intern, care este declansat in momentul supraincalzirii circuitului electric. Daca, in urma unei suprasarcini, siguranta inchide circuitul electric, tot ce trebuie sa faci pentru repornirea circuitului este sa actionezi comutatorul. Spre deosebire de sigurantele fuzibile, care trebuie verificate fiecare in parte pentru a localiza siguranta arsa, siguranta automata „inchisa” este usor de descoperit, dupa pozitia diferita a comutatorului acesteia. 

Se poate intampla, insa, ca una dintre sigurantele automate din interiorul tabloului electric sa se defecteze: fie ca nu mai realizeaza inchiderea circuitului electric, fie decupleaza la atingerea unui curent de sarcina care este sub valoarea nominala a curentului pentru care este construita. De cele mai multe ori, motivul defectiunii il constituie calitatea materialului din care este confectionata siguranta automata.

Schimbarea unei sigurante automate se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea parametrilor optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii aparaturii din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua schimbarea sigurantei automate. Inainte de interventie, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice ale furnizorului de energie electrica a locuintei. 

Se demonteaza carcasa tabloului electric, se desfac legaturile electrice si se scoate cu grija siguranta defecta de pe sina de montaj. Se monteaza apoi noua siguranta automata pe sina de prindere si se cupleaza la loc legaturile electrice. Se executa operatiunile de cuplare ale tabloului electric, se instaleaza panoul frontal al tabloului si se restabileste curentul electric in tablou. La final, se verifica functionarea circuitelor si a sigurantei schimbate.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre tabloul electric. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a schimba siguranta automata.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de schimbare siguranta automata sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top