Montare Disjunctor

Acasa » Montare Disjunctor

Instalare Disjunctor

Tabloul electric este cea mai importanta componenta a instalatiei electrice din casa ta. Acesta asigura protectie prin intermediul sigurantelor automate, in cazul unor scurtcircuite  sau fluctuatii de curent electric.  

Sigurantele automate contin un mecanism bazat pe un comutator intern, care este declansat in momentul supraincalzirii circuitului electric. Un disjunctor, sau o siguranta automata diferentiala, asigura in plus protectia la scurtcircuit si la suprasarcina prin releul magneto-termic cu care este echipat. Pentru fiecare circuit din tabloul electric se pot monta disjunctoare calibrate corespunzator curentilor din respectivul circuit. Disjunctoarele diferentiale sunt reglate astfel incat sa scoata de sub tensiune instalatia electrica, asigurand protejarea utilizatorului instalatiei impotriva electrocutarii. 

Disjunctoarele sunt mult mai complexe comparativ cu sigurantele clasice sau cu intrerupătoarele cu protecție la supracurent. Din acest motiv, sunt mult mai sensibile la orice tip de interferente care apar în circuitul electric. Destul de frecvent, acestea pot cauza functionarea incorecta a disjunctorului (intrerupatorului diferential). Prin urmare, este important sa testezi periodic buna functionare a disjunctorului prin apasarea butonului de testare.

Montarea unui disjunctor se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea parametrilor optimi de functionare si siguranta. Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea disjunctorului. Inainte de interventie, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice ale furnizorului de energie electrica a locuintei. 

Se demonteaza carcasa tabloului electric, se desfac legaturile electrice si se scoate cu grija sina de montaj. Se monteaza apoi disjunctorul (intrerupatorul diferential) pe sina de prindere, impreuna cu intrerupatorul cu protectie la supracurent (siguranta automata) – cel putin unul pentru fiecare disjunctor. Se monteaza sina si se cupleaza la loc legaturile electrice. Se executa operatiunile de cuplare, se instaleaza panoul frontal al tabloului si se restabileste curentul electric in tablou. La final, se verifica functionarea circuitelor.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre tabloul electric. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a monta disjunctorul.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare disjunctor sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top