Montare Electrocasnice

Acasa » Instalare Electrocasnice

Instalare Electocasnice Mari

Imaginati-va cum este sa cumparati aparatele electrocasnice de care aveti nevoie si apoi altcineva sa vina la domiciuliu, dupa livrare pentru instalarea electrocasnice? Ar fi pur si simplu minunat, nu? Ei bine cu echipa ErgalaHome, dorinta ta va deveni realitate.

Ai ajuns in pasul in care ti-ai achizitionat unul dintre electrocasnicele: masina de spalat vase / masina de spalat rufe / plita / cuptor / frigider pentru a-ti dota locuinta cu cele necesare? Atunci esti in situatia in care ar trebui sa apelezi la serviciul de instalare electrocasnice si punere in functiune.

In cazul in care vrei sa le protejezi si sa le montezi corespunzator, conform normelor de siguranta si punere in functiune durata lor de viata o sa fie indelungata.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top