Instalare Bara Tractiune si Sac Box

Acasa » Montare Bara Tractiune, Sac Box

Montare Bara Tractiune

Vrei sa fii in forma, dar nu iti place sa mergi la sala? Amenajarea unui spatiu in care sa instalezi cateva aparate de gimnastica acasa te va ajuta sa economisesti bani si te va tine motivat atunci cand nu ai chef sa iesi din casa. 

O bara de tractiuni este o componenta indispensabila atunci cand vrei sa faci sport, dar preferi sa faci exercitii fizice acasa si nu la sala. Barele de tractiuni folosesc greutatea corpului pentru a te ajuta sa iti tonifici sau sa iti construiesti muschii dorsali, umerii, pieptul si bicepsul. 

O modalitate simpla si ieftina de a monta o bara de tractiune este instalarea acesteia in tavan sau in cadrul usii.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea barei de tractiune. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montajul, pe tavan sau deasupra tocului usii. Se masoara si se executa perforarile pentru fixarea sistemului de prindere, dupa care se montează sistemul de prindere. Dupa aceasta, se trece la montajul propriu-zis al barei de tractiuni. La final, se efectueaza proba aparatului.

Ce trebuie sa mai stii?

 • Montajul se poate efectua doar în cazul in care tavanul incaperii este din beton armat sau daca bara se instaleaza pe o grinda de rezistenta. 
 • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi instalata bara de tractiuni. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala produsul.
 • Materialele necesare pentru instalare (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
 • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
 • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
 • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Montare sac box

Boxul este unul dintre cele mai versatile sporturi pe care le poti practica. Acest tip de antrenament nu numai ca va combina exercitiile cardio si pe cele de forta, pentru a te face sa intri rapid in forma dorita, dar implica si o buna coordonare intre mana si ochi, un antrenament de viteza si, bineinteles, constituie un test de rezistenta si curaj. 

Daca nu esti un fan al antrenamentelor practicate la sala de sport, dar vrei totusi sa te apuci de boxat sau de exercitii care implica un sac de box, atunci cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti montezi un sac de box acasa. 

Pentru aceasta, trebuie sa fii atent la mai multe amanunte. Un sac de box standard cantareste undeva intre 50 pana la 100 de kilograme. Iar aceasta este doar greutatea sacului; exista si alte aspecte de luat in considerare in afara de greutatea sacului. Atunci cand lovesti sacul, se întampla multe lucruri la punctul de montare. In primul rand, o forta orizontala va actiona asupra punctului de montare din cauza socului. In al doilea rand, pe masura ce lovesti sacul, acesta se va balansa dintr-o parte in alta, tragand de punctul de montare. Acest lucru va crea o forta centrifuga, mult mai intensa decat greutatea reala a sacului. 

Din aceste motive, ai nevoie nu doar de un loc potrivit, care sa iti asigure atat spatiul necesar in jurul sacului, cat si de o grinda de rezistenta pe care sa faci montarea sacului de box. Astfel, nu risti ca sacul sa cada si să ia cu el o parte din plafoanele tale. Operatiunea nu este chiar atat de usoara pe cat iti inchipui, astfel ca nu te sfatuim sa te apuci de lucru de unul singur. Cel mai bine ar fi ca pentru montarea unui sac de box sa ceri ajutorul unui specialist.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea sacului de box. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montajul pe tavan sau pe grinda de rezistenta. Se masoara si se executa perforarile necesare pentru fixarea sistemului de prindere, dupa care se monteaza sistemul de prindere. Dupa aceasta, se trece la montajul propriu-zis al sacului de box. La final, se efectueaza proba aparatului.

Ce trebuie sa mai stii?

 • Montajul se poate efectua doar în cazul in care tavanul incaperii este din beton armat sau daca montarea sacului de box se face pe o grinda de rezistenta. 
 • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi instalat sistemul de prindere al sacului de box. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala produsul.
 • Materialele necesare pentru instalare (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
 • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
 • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
 • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare tractiune bara si sac de box sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top