Montare Obiecte Sanitare

Acasa » Montare Obiecte Sanitare

Instalare Obiecte Sanitare

Baia ta este veche, iar instalatiile sanitare nu mai arata atat de bine ca la inceput? Ti-a cazut un obiect mai greu de pe polita din baie si a spart chiuveta? Ai reamenajat baia si iti trebuie obiecte sanitare noi? Indiferent de problema aparuta, montarea unui obiect sanitar constituie, de multe ori, o operatiune delicata, care trebuie executata urmarind pasii corecti. 
Orice greseala in materie de instalatii sanitare poate duce la scurgeri de apa, inundatii in baie, sau – si mai rau! – la defectarea obiectului sanitar abia montat. In plus, chiar daca esti indeajuns de priceput pentru a face singur montarea obiectelor sanitare, trebuie sa te asiguri ca, mai inainte, dispui de toate unelte si sculele necesare operatiunii.
Pentru a evita toate neplacerile legate de montarea obiectelor sanitare este bine sa apelezi la profesionisti. Vei evita orice complicatie, vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de montare obiecte sanitare (chiuveta, vas wc, baterie, lavoar, rigola dus, cabina dus, sifon pardoseala, sifon lavoar, sifon chiuveta, filtre apa). Se opreste alimentarea cu apa pentru incaperea in care se face montarea. Se masoara si se executa perforarile necesare pentru fixarea sistemului de prindere, daca este cazul. Se aduce obiectul sanitar care va fi montat, se desface ambalajul si se verifica integritatea acestuia, de fata cu proprietarul. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montarea obiectului sanitar, daca este cazul. Se executa operatiunile specifice, in funcție de obiectul sanitar care este montat, astfel:

Chiuveta/lavoar: se verifica conectivitatea instalatiilor; se monteaza suportul – daca este cazul; se pozitioneaza chiuveta pe suport/sistemul de prindere; se efectueaza racordarea la reteaua de apa si la cea de canalizare si se monteaza bateria.

Baterie chiuveta/cada/dus: se aduce pe pozitie si se monteaza bateria 

Sifon chiuveta/lavoar: se curata locul de imbinare la reteaua de canalizare; se aduce pe pozitie si se monteaza sifonul, se conecteaza  teava de preaplin (daca este cazul); iar la final se conecteaza sifonul la reteaua de canalizare.

Sifon pardoseala: se sparge pardoseala; se monteaza piesele de legatura necesare; se aduce pe pozitie si se monteaza sifonul.

Vas WC: se curata locul de montare de pe podea; se pozitioneaza vasul de toaleta; se marcheaza si se executa gaurile de prindere; se monteaza vasul de WC; se face etansarea cu silicon; se monteaza rezervorul si racordurile la alimentarea cu apa.

Filtre apa: se demonteaza racordul de la alimentarea cu apa; se monteaza filtrul de apa si se reconecteaza racordul instalatiei

Cabina dus: se curata zona de montare a cabinei de dus; se monteaza racordul catre conducta de evacuare; se pozitioneaza, se asigura nivelul si se fixeaza cadita de dus; se etanseaza cadita de dus; se monteaza peretii laterali sau componentele cabinei de dus si se etanseaza.

Rigola dus: se pregateste suprafata de montare pentru rigola; se conecteaza rigola la conducta de evacuare; se fixeaza rigola; se face hidroizolatia si etansarea rigolei.

Indiferent de obiectul sanitar care este montat, la final se reporneste alimentarea cu apa, se verifica imbinarile si se face proba de functionare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Montajul se poate efectua doar în cazul in care alimentarea cu apa a incaperii in care se lucreaza poate fi intrerupta (exista robineti pentru inchiderea / deschiderea apei).
  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face montajul obiectelor sanitare. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a monta obiectele sanitare.
  • Nu se realizeaza modificari majore ale circuitelor de alimentare cu apa; obiectele sanitare se monteaza pe circuitele existente.
  • Materialele necesare pentru instalare (sistem de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare obiecte sanitare sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top