Montare Ventilator Baie

Acasa » Montare Ventilator Baie

Instalare Ventilator Baie

Bucatariile si baile sunt incaperi predispuse la diverse probleme cauzate de umiditatea ridicata. Caldura si aburul de la gatit sau sau de la apa fierbinte a dusului se combina si produc o atmosfera umeda, care umple incaperea iar, la contactul cu peretii si cu tavanele mai reci, se condenseaza si se transforma in picaturi de umezeala, care afecteaza in timp suprafetele. Astfel, pe langa faptul ca aceasta umezeala iti poate strica suprafata peretilor si a tavanelor (zugraveala, dar si tencuiala), in cazurile mai grave poate cauza si intretine diverse mucegaiuri care iti vor afecta, in timp, sanatatea. In plus, un ventilator montat fie in baie, fie in bucatarie, te poate scapa nu doar de umezeala, ci si de mirosuri neplacute!

Pentru a preveni aceste efecte negative, ai nevoie sa elimini aerul umed din incaperi inainte ca acesta sa formeze condensul nedorit. Iar cel mai eficient mod de a realiza aceasta consta in instalarea unui ventilator. Este necesar ca ventilatorul pe care il vei monta sa aiba dimensiunea potrivita pentru incaperea careia ii este destinat. Un ventilator prea mic nu va face fata cantitatii de aer pe care trebuie sa o recircule. 

Operatiunea de montare a unui ventilator de baie sau bucatarie trebuie executata corect, pentru ca dispozitivul sa fie eficient. Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de specialisti te va sfatui cu privire la ventilatorul care ti se potriveste. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea ventilatorului pentru baie sau bucatarie. Se stabileste, impreuna cu beneficiarul, locul in care acesta va fi amplasat. De asemenea, tot impreuna cu beneficiarul se hotaraste modul in care ventilatorul va fi actionat: de la acelasi intrerupator care deserveste corpul de iluminat (ventilatorul porneste cand aprinzi lumina) sau cu un intrerupator separat. Se intrerupe curentul in incaperea in care se lucreaza. Se executa instalatia electrica pentru conectarea ventilatorului, in functie de modul in care acesta va fi actionat (cu montarea unui intrerupator suplimentar, pentru cea de-a doua varianta). 

Se trece apoi la montarea propriu-zisa a ventilatorului. Se marcheaza locul in care acesta va fi amplasat. Daca este cazul, se sparge peretele pentru gaura de evacuare si se monteaza conducta de ventilatie. Se monteaza apoi carcasa ventilatorului, se conecteaza la instalatia electrica si, la final, se asambleaza capacul decorativ. Se restabileste alimentarea cu energie electrica a incaperii si se face proba de functionare dupa montarea ventilatorului. 

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locurile in care se va face montarea ventilatorului. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala panoul LED.
  • Inainte de orice interventie la instalatia electrica, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice ale furnizorului de energie electrica a locuintei. 
  • Montajul ventilatorului se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Materialele auxiliare pentru montarea ventilatorului nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montarii ventilatorului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni dupa montarea ventilatorului baie. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare ventilator baie sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top