DESPRE NOI

Acasa » Despre noi

Cine Suntem?

Ergala Home este o companie profesionista cu experienta de + 20 ani, privind serviciile complete pentru mobilierul pe care il achizitionati sau pe care-l aveti deja prin oferirea serviciilor de:

  • montare mobila la domiciliu;
  • modificare moiblier;
  • reparatii mobilier;
  • demontarea mobilierului ;
  • depozitarea mobilierului ;
  • debarasare de mobilier;
  • racordare electrocasnice;
  • design interior;
  • montare galerii
  • montaj suport tv

 Misiunea

Misiunea Noastra este “Schimbam Imaginea Mesterilor din Romania”. Lucru Bine Facut, prin profesionalsim, dedicare, responsabilitate. 

Valori

Profesionalism si Corectitudine 

Noi executam corect de la A-Z serviciile de montare mobila la domiciliu, din toate punctele de vedere, indiferent de producator sau brand. Tehnicienii nostri sunt experimentati pentru a monta mobilierul din ziua de azi.

Alaturi de aceste servicii am adaugat si alte activitatii, pe care le mentinem la acelasi nivel al corectitudinii.

Noi oferim servicii de asamblare mobilier din pal sau furnir pentru produse achizitionate de la orice producator sau comerciant. 

Pot sa fie solicitari venite din partea companiilor sau persoanelor fizice.

Experti

Exista posibilitatea sa nu fi montat absolut toate modele de mobilier existente pe piata, dar fiti siguri ca vom fi in masura sa indeplinim nevoile dvs. in timp util si eficient.

Cei mai multi dintre tehnicieni sunt persoane cu experienta considerabila de munca in ceea ce priveste montarea mobilierului. Cu ei puteti fi siguri ca sunteti pe maini sigure.

Instrumente profesionale de lucru

Toti montatorii nostri sunt dotati cu instrumente de lucru profesionale.

Oferte fixe, rapide si corecte

Preturile pentru asamblarea mobilierului sunt fixeGarantam acest lucru!
Promitem ca pretul care vi se comunica in urma estimarii gratuite ramane acela pana la finalizarea lucrarii. Vi se va cere sa efectuati plata doar dupa ce verificati ca munca noastra coincide cu ceea ce ati cerut dvs. Plata se poate face cash / transfer bancar si cu cardul (in curand), la finalizarea lucrarii.

Disponibilitate Asamblare Mobila:

Echipele noastre de montaj sunt disponibile in orasele Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Brasov, Iasi chiar atunci cand aveti nevoie de ele. Incepand cu ora 08:00 – 20.00 in timpul saptamanii, iar in weekend intre orele 08:00-13:00, fara costuri suplimentare. Daca aveti mai multe produse de montat ideal ar fi sa incepm sa le montam cel tarziu, incepand cu ora pranzului. Cu toate acestea daca aveti unul sau doua elemente putem sa facem programarea mai pe seara pentru a nu va lua dvs. o zi libera de lucru.

Daca ati achizitionat sau sunteti pe cale sa cumparati mobilier si doriti ajutor privind asamblarea mobilierului va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724 511 372 sau email: office@ergala-home.ro

Daca nu regasiti vreun serviciu in lista noastra contactati-ne si iti vom spune daca putem realiza sau nu, dar de cele mai multe ori orice solicitare s-a realizat.

Sunati-ne astazi astfel incat sa putem discuta despre nevoile dumneavoastra.
Veti primi o cotatie de pret rapida, corecta si fixa, impreuna cu confirmarea daca avem vreun membru al echipei disponibil pentru data solicitata.

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top