Intretinere Gazon

Acasa » Intretinere (Ingriire) Gazon

Ingrijire Gazon

Ingrijirea gradinii, fie ca este mare sau mica, poate necesita mult timp si multa munca. Stim ca oamenii se mandresc cu gazonul lor si doresc sa il pastreze in cele mai bune conditii posibile. Dar exista o diferenta intre pasionatii de gradinarit si cei carora le place sa petreaca putin din timpul lor liber bucurandu-se de frumusetea gazonului lor. 

Daca faci parte din cea de-a doua categorie, stii cu siguranta ca intretinerea si ingrijirea gazonului sunt operatiuni laborioase, care consuma mult timp, energie si resurse. Vrei sa ai cel mai frumos gazon de pe strada, cu minimum de efort din partea ta? 

La noi vei gasi ajutorul de care ai nevoie pentru intretinerea si ingrijirea gazonului tau!  Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la gasirea timpului pentru a iti mentine gazonul verde, fara buruieni si ingrijit asa cum ar trebuie sa fie! Lasa profesionistii noștri instruiti sa se ocupe de intretinerea gazonului tau, inclusiv erbicidarea si plivitul buruienilor, pentru a te asigura ca proprietatea ta arata cel mai bine. 

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de intretinere/ingrijire a gazonului. De comun acord cu proprietarul se evalueaza situatia existenta a gazonului si se stabileste planul de lucrari care se efectueaza. 

In functie de necesitati si de dorinta proprietarului, se opteaza pentru servicii punctuale sau pentru ingrijire de lunga durata. 

Echipa noastra poate efectua operatiuni specifice de intretinere si ingrijire precum tratamente si fertilizarea gazonului, completarea prin suprainsamantare a spatiilor goale, erbicidarea si plivitul buruienilor, scarificare si aerisire.

Suntem disponibili oricand, in functie de programul tau si putem executa lucrarea chiar si atunci cand nu esti acasa. In plus, ne aducem propriile noastre echipamente de lucru profesionale.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se vor executa operatiunile de ingrijire/intretinere a gazonului. 
  • De asemenea, te rugam sa ne pui la dispozitie o sursa de energie pentru a alimenta utilajele profesionale necesare efectuarii operatiunilor, precum si o sursa de apa.
  • Echipa noastra nu se ocupa de evacuarea resturilor vegetale rezultate in urma operatiunilor de ingrijire/intretinere a gazonului.  
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! (In Curand!)

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de intretinere gazon sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top