Schimbare Robineti, Baterii, Tevi

Acasa » Inlocuire Robineti, Tevi, Baterii

Inlocuire Robineti, Baterii, Tevi

Unele dintre cele mai frecvente „accidente” casnice le constituie robinetele sau bateriile care se defecteaza. Fie ca cedeaza garniturile, fie ca sistemul de etansare cu bila nu mai functioneaza din cauza depunerilor de calcar, rezultatul este acelasi: bateria functioneaza cu greutate, iar apa incepe sa picure, cu debit mai mic sau mai mare. Prin urmare, pe langa disconfortul datorat manevrarii greoaie, apar si costuri suplimentare datorate consumului mai mare de apa. 

O alta situatie extrem de neplacuta apare si atunci cand unul dintre robinetii care ar trebui sa asigure oprirea circulatiei apei se blocheaza si nu mai poti asigura inchiderea apei pe circuitul respectiv.

Echipa noastra de instalatori te pot ajuta rapid si eficient pentru schimbarea oricaror robineti tevi sau baterii. Desi procesul nu pare dificil, la prima vedere, este nevoie de multa atentie, indemanare si de uneltele potrivite, pe care nu foarte multa lume le detine. Specialistii nostri ti le pun pe toate la dispozitie, inclusiv preturi transparente si un certificat de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de inlocuire robineti, tevi, baterii. Se opreste alimentarea cu apa pentru incaperea in care se face montarea. Se aduce robinetul teava sau bateria care va fi montata, se desface ambalajul si se verifica integritatea acestuia, de fata cu proprietarul. 

Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montarea obiectului sanitar, daca este cazul. Se executa operatiunile specifice, in funcție de obiectul sanitar care este montat, astfel: se demonteaza robinetul sau bateria existenta si racordurile, daca este cazul. Se aduce pe pozitie si se monteaza robinetul sau bateria la locul lor si apoi se conecteaza racordurile la instalatia de apa existenta.

La final se reporneste alimentarea cu apa, se verifica imbinarile si se face proba de functionare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Montajul se poate efectua doar în cazul in care alimentarea cu apa a incaperii in care se lucreaza poate fi intrerupta (exista robineti pentru inchiderea / deschiderea apei).
  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face montajul robinetilor si bateriilor. Nu vom monta sau demonta mobilierul pentru a instala produsul.
  • Nu se realizeaza modificari majore ale circuitelor de alimentare cu apa, robinetii teava sau bateriile se monteaza pe circuitele existente.
  • Materialele necesare pentru instalare (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de inlocuire tevi, robineti, baterii sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top