Montare Intrerupatoare

Acasa » Montare Intrerupatoare

Instalare Intrerupatoare

Reamenajarea unei locuinte necesita uneori montarea unor intrerupatoare suplimentare sau schimbarea celor vechi, care fie nu mai sunt functionale, fie necesita modernizari sau modificari estetice. Inlocuirea unui intrerupator deja existent pare o operatiune simpla, dar esti sigur ca detii cunostintele necesare si toate uneltele de care ai nevoie? Cum procedezi daca ai nevoie de un intrerupator suplimentar? Sau daca ai nevoie de unul de tip „cap scara”, care se actioneaza din doua locuri diferite? 

Montarea unui intrerupator se face doar in conformitate cu normele in vigoare. Prin urmare, operatiunea se va executa numai de catre un electrician autorizat, care sa asigure respectarea acestor normative, precum si parametrii optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii instalatiei electrice din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Daca ai nevoie de o redecorare a peretilor, atunci iti poti permite sa ingropi in zidarie toate cablurile si echipamentele electrice necesare pentru montarea intrerupatorului, inainte de finalizarea finisajelor. Daca nu doresti sa ingropi cablurile electrice sau pe cele TV/date, poti opta pentru varianta cu cablurile aplicate, vizibile pe perete, folosind canale aplicate pentru mascarea si protejarea lor. 

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea intrerupatorului. Inainte de interventie, se intrerupe curentul din zona de lucru. 

Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montarea. Se masoara si se traseaza pozitiile tuturor echipamentelor. Se sapa in perete locasurile necesare incastrarii intrerupatorului, folosind un ferastrau electric tip carota sau cu o freza de foraj, in functie de materialul peretelui. Se executa apoi canalele pentru ingroparea cablurilor electrice sau de date in tubul lor de protectie, pe orizontala si pe verticala, dupa cum este necesar. Se finiseaza si se curata gaurile pentru cutia intrerupatorului si pentru canale. Se monteaza circuitele, folosind tuburi cu dimensiune proportionala cu numarul si diametrul cablurilor care vor fi trase prin ele. Se monteaza (folosind ipsos/adeziv) cutia incastrata a intrerupatorului, la care sunt conectate conductoarele. Se blocheaza tubul de protectie, la intervale regulate, in canale. Se umplu canalele cu gips sau adeziv. 

In cazul schimbarii intrerupatorului, se scoate rama ornamentala a acestuia si se demonteaza intrerupatorul vechi, pentru a ajunge la fire. In ambele cazuri (montarea unui nou intrerupator sau schimbarea celui vechi) se dezizoleaza capetele conductorilor si se cupleaza legaturile electrice la contactele intrerupatorului, conform schemei de montaj. Se monteaza apoi ansamblul in cutia incastrata potrivita. Se fixeaza capacul de fatada al intrerupatorului. Se restabileste curentul electric si se verifica functionarea circuitelor si intrerupatorului.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi montat intrerupatorul. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala intrerupatorul.
  • Materialele aditionale necesare pentru montarea intrerupatorului nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului intrerupatorului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru montarea intrerupatorului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare intrerupatoare sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top