Montare Sonerii

Acasa » Montare Sonerii

Instalare Sonerii

Reamenajarea unei locuinte necesita uneori montarea unei sonerii sau schimbarea celei vechi, care nu mai este functionala. Poti opta pentru doua tipuri de sonerie: cea wireless, sau cea alimentata de la tabloul electric al locuintei.

Soneria wireless se monteaza mult mai usor, dar functionalitatea sa depinde de starea bateriilor din transmitator, care trebuiesc inlocuite periodic. In cazul in care bateriile s-au descarcat, soneria nu mai functioneaza si nu vei sti daca cineva este la usa. Soneria alimentata de la tabloul electric se poate monta utilizand un circuit ingropat, mai estetic, sau un circuit aparent pe perete, mai usor de instalat.

Montarea unei sonerii pare o operatiune simpla, dar esti sigur ca detii cunostintele necesare si toate uneltele de care ai nevoie? Este mai simplu ca operatiunea sa se execute de catre un electrician autorizat, care sa asigure parametrii optimi de functionare si siguranta. Nerespectarea acestor norme atrage dupa sine riscul deteriorarii instalatiei electrice din interiorul locuintei sau chiar riscul unor incendii!

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de electricieni pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua montarea soneriei. Inainte de interventie, se intrerupe curentul de la liniile de alimentare electrice din zona de lucru. Impreuna cu beneficiarul se stabileste pozitia / locul unde se face montarea. 

In cazul soneriilor cu alimentare de la tabloul electric, montate folosind cabluri ingropate, se masoara si se traseaza pozitiile tuturor echipamentelor. Se sapa in perete locasurile necesare incastrarii cutiei soneriei. Se executa apoi canalele pentru ingroparea cablurilor electrice in tubul lor de protectie, pe orizontala si pe verticala, dupa cum este necesar. Se finiseaza si se curata gaurile pentru cutia soneriei si pentru canale. Se monteaza circuitele, folosind tuburi de protectie cu dimensiune proportionala cu numarul si diametrul cablurilor care vor fi trase prin ele. Se monteaza (folosind ipsos/adeziv) doza / cutia incastrata a soneriei, la care sunt conectate conductoarele. Se blocheaza tubul de protectie, la intervale regulate, in santuri. Se umplu canalele cu gips sau adeziv. Se dezizoleaza capetele conductorilor si se cupleaza legaturile electrice, atat la tabloul electric cat si la contactele intrerupatorului soneriei, conform schemei de montaj. Se monteaza apoi ansamblul in cutia incastrata potrivita. Se fixeaza capacul de fatada al intrerupatorului soneriei. Se restabileste curentul electric si se verifica functionarea circuitelor si soneriei.

In cazul soneriei wireless, se instaleaza mai intai receptorul, cuplandu-l la sursa de curent. Se monteaza bateriile in transmitator si apoi se cupleaza si se sincronizeaza transmitatorul si receptorul. La final, se fixeaza transmitatorul in pozitia stabilita si se face proba soneriei.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi montata soneria. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala soneria.
  • Materialele aditionale necesare pentru montarea soneriei nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului soneriei. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! 

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare sonerii sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top