Montaj Paravane Baie si Dus

Acasa » Montare Paravane Baie si Dus

Montare Paravane Baie si Dus

Atunci cand ai o baie mica, este inevitabil ca stropii de apa de la cada sau dus sa nu se imprastie in toata incaperea! O solutie la indemana pentru a rezolva aceasta problema o constituie montarea de paravane pentru baie si dus. 

Elegante si moderne, confectionate din diverse materiale(sticla, sticla securizata, acril), paravanele de acest tip sunt disponibile in diverse dimensiuni si variante constructive, reprezentand o alternativa mult mai estetica pentru clasica perdea de dus. 

Dimensiunea paravanului pe care il vei monta va depinde de dimensiunea cazii de baie sau de spatiul pe care il aloci instalației pentru dus. De asemenea, solutia constructiva pentru paravan (respectiv numarul de panouri si forma acestora) o vei alege tot in functie de dimensiunile cazii si/sau a dusului. 

Pentru montarea de paravane baie sau dus, echipa noastra de specialiti iti sta la dispozitie, oferind o lucrare de calitate, un montaj profesional si garantie.

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua serviciul de montare a paravanului pentru baie sau dus. Se evalueaza situatia si, impreuna cu proprietarul, se identifica locul in care se va face montarea. Se marcheaza pe perete locul in care se monteaza suportul pentru paravan, se dau gaurile necesare si se fixeaza suportul in perete. Se introduce apoi paravanul in suport, se verifica sa fie bine pozitionat si sa se deschida corect – in cazul paravanelor pliante, culisante sau cu usa. Se fixeaza apoi paravanul de profilul de pe perete cu ajutorul suruburilor. In cazul paravanelor fixe, se face etansarea finala cu silicon. La final se verifica imbinarile si se face proba de functionare.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde se va face montajul paravanului. Nu vom monta  sau demonta mobilierul pentru a instala produsul.
  • Materialele necesare pentru instalare (sistemul de prindere, suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma montajului paravanului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte!

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare paravane baie si dus sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top