Inlocuire Parchet

Acasa » Inlocuire Parchet

Schimbare Parchet

Ai deja montata o pardoseala de parchet laminat si nu mai esti multumit de aspectul unora dintre placile acestuia? Indiferent daca este vorba despre parchetul din dormitor, de pe hol sau din camera de zi, micile accidente casnice sunt inevitabile. Poate fi vorba despre o farfurie cu mancare scapata pe jos, care a lasat urme de grasime. Sau de o mica inundatie care a stricat aspectul catorva placi. Ori se poate intampla ca un obiect greu sa iti cada din mana si sa lase urme adanci sau chiar sa sparga cateva placi de parchet. Nu dispera, este foarte usor sa apelezi la inlocuirea parchetului, in zonele care au fost afectate!

Chiar daca inlocuirea parchetului poate parea facila, iti recomandam sa apelezi la personal calificat, cu experienta in domeniu.

Nu apela la serviciile unor amatori! Echipa noastra de parchetari pune accentul pe interventiile rapide si de calitate. Vei beneficia de o operatiune executata corect si rapid, cu uneltele potrivite, dar si de garantie pentru lucrare. 

Ce include serviciul?

Echipa noastra se deplaseaza la locul in care se va efectua inlocuirea parchetului. Impreuna cu beneficiarul se evalueaza suprafata care trebuie inlocuita. Se desface parchetul si se trec in revista instructiunile specifice de montare. Se verifica existenta unor potentiale defecte ale placilor de parchet. Se verifica daca placile de parchet sunt aclimatizate la temperatura camerei. Placile de parchet care vor fi inlocuite se vor monta pe folia existenta deja. 

Se scoate plinta in zona in care se face inlocuirea parchetului. Se demonteaza placile cu defecte, care trebuie inlocuite. Se trece apoi, pe rand, la montarea noilor placi de parchet. La final, se face montarea din nou a plintelor pe perete, astfel incat sa mascheze distanta de dilatare, dar si cabluri sau fire. 

Ce trebuie sa mai stii?

  • Te rugam sa asiguri accesul catre locul unde va fi inlocuit parchetul. Nu vom muta mobilierul pentru a inlocui parchetul.
  • Montajul se face intotdeauna cu respectarea instructiunilor de utilizare si securitate de pe prospectul produsului
  • Materialele necesare pentru inlocuirea parchetului/plintei (suruburi, dibluri etc) nu sunt incluse in oferta. Daca nu dispui de accesoriile necesare montajului, anunta-ne atunci cand soliciti acest serviciu.
  • Echipa noastra nu executa reparatii sau finisari in urma inlocuirii parchetului. 
  • Beneficiati de o garantie de trei luni pentru instalarea produsului. 
  • Preturile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte! (In Curand!)

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de schimbare parchet sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

ORASE

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Ilfov

Brasov

Iasi

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOS-SI-PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri-Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste-10000-de-clienti-fericiti

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie-manopera-3-luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

Scroll to top