Alternativa la o mobila de bucatarie noua este renovarea

Acasa » Ultimele Stiri » Alternativa la o mobila de bucatarie noua este renovarea / modernizarea mobilei de bucatarie

Alternativa la o mobila de bucatarie noua este renovarea / modernizarea mobilei de bucatarie

Echipa Asamblare Mobila se ocupa si de solutiile de modernizare ale mobilei de bucatarie din pal fara sa o inlocuiesti de tot. Sistemele noastre de renovare combina o multitudine de avantaje: cost redus cu 50% fata de o mobila de bucatarie noua, calitatea produselor folosite, echipamente profesionale pentru montarea mobilierului.

Daca fronturile de la dulapurile de bucatarie au suferit de-a lungul timpului deteriorari datorate aburului de la mancare, zgarieturi, scorojire, etc… sau daca va doriti mai mult spatiu de stocare sau doriti un nou aspect mai frumos pentru mobila de bucatarie.

Aflati ca exista o solutie convingatoare:

 “Asamblare Mobila modernizeaza/renoveaza mobila de bucatarie existenta, salvand achizitionarea uneia complet noua, intr-un timp scurt, prin schimbarea usilor de la dulapurile de bucatarie, a blatului de bucatarie, schimbarea sau adaugarea de accesorii noi pentru usile mobilierului sau pentru compartimentarea sertarelor, carcasa mobilierului de bucatarie ramand la fel sau cu mici ajustari.”

 Ce putem face pentru tine? 

Vom transmite cererea dumneavoastra direct catre specialistul Asamblare Mobila. Acesta va v-a sfatui si raspunde la dorintele pe care le aveti.

Inainte de a va decide sa alegeti mobilier de bucatarie nou iti recomandam sa te documentezi si despre alternativele de renovare – modernizare a fronturilor de la dulapuri, a blatului de bucatarie. Acesta alternativa va poate reduce bugetul cu cca 50%. Pe langa solutiile de renovare sau modernizare a mobilierului pentru bucatarie va garantam si un proces de modificare a mobilierului din pal calitativ, respectand termenele si preturile fixe.

 

 

Scroll to top