DECUPAJE BLATURI

Acasa » Decupaje Blaturi

Decupare Blat

Datorita experientei, privind serviciul de decupare blatmontare mobila de bucatarie, precum si de dulgherie si tamplarie aferente, noi va putem oferii serviciul de decupaje blaturi de bucatarie pentru plita sau chiuveta la un nivel profesional ridicat, fara sa facem greseli in realizare decuparii blatului si sa nu va mai puteti folosi de produsul cumparat.

Serviciul pentru decupare blat se executa in deplina siguranta cu noi, pentru mobilier de bucatarie indiferent de producator sau brand.


Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.


Solicita Oferta

AI NEVOIE DE AJUTOR PROFESIONIST?

NU EZITA


SOLICITA OFERTA!

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

MESTERI CERTIFICATI

PESTE 10.000 DE CLIENTI FERICITI

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

NU NE CREDE PE CUVANT

Arthur M.

Client, Ilfov

As recomanda Cu siguranta si altor persoane serviciile de montaj mobilier. Deoarece am fost foarte multumit de modul de abordare,  deschiderea spre discutie si intelegerea necesitatilor proprii, curatenia la locul de munca, discretia si respectul, profesionalismul modului de lucru. M-au impresionat viteza de lucru si atentia acordata detaliilor. Voi apela la serviciile dvs. ori de cate ori voi avea nevoie si voi recomanda oricui Echipa Asamblare Mobila.

Palade Valentin

Client, sector 2
Dupa ce ca mi-au livrat mobila dupa 2 saptamani ma anunta si ca nu mai pot sa-mi faca montajul in aceeasi zi (desi era platit)si ca revin ei cu un telefon peste 2 zile. Stau si astept si nimic. Am cautat pe net asamblare mobila si ce sa vezi...am gasit, pentru a doua zi. Ca sa nu mai zic ca decupaje pentru hota, chiuveta sau tevi de gaze cei care mi-au vandut mobila se fereau sa le faca, ca vezi ca e complicat si sa ma inteleg cu baietii care vin la montaj. Concluzia, mi-am luat retur banii pentru montaj de la ei si am vorbit cu cei de aici. Domnul Laurentiu a fost super ok, iar serviciile de calitate.

Nicoara Mihaela

Client
Cei care mi-au vandut mobila puteau sa-mi ofere(contra cost!!!) montajul abia peste 7 zile. Cum in ziua de azi timpul este foare pretios, am decis sa caut si in alte parti. Si am gasit. A doua zi aveam mobila montata(culmea si cu mai putini bani). Recomand cu incredere serviciile echipei Asamblare Mobila.

BRANDURILE CARE NE-AU ACORDAT INCREDERE

AU ALES SA LUCREZE CU NOI

Scroll to top